Saturday, June 25, 2011

yang ni janji tak tipu


1.ak tak minat kaler PINK.tp diri sndiri dah mula ragu2 dgn fkta tu,memandangkan 99% brang adelah bergenetik merah jmbu,atau merah separuh jambu atau senang kata berkaler JAMBU.

So,kaler ape kau suka?byk2 bebel satu point pun tade.

Ak suke…suke..dlu kecik2 suka biru,pastu  pepel,pastu rainbow kaler(palin tak bole blah),,tp yg latest,,teringin nak berhandbag merah,cantik woooo,,,dan spt yg disangka sejak mula gg bongsu tak tumbuh smpai la gg dah goyang,hasratku dihalang.”Nampak garang la aci,ko pkai pink la cantik sikt”.demmm!!

2.ak minat katun.

Tapi,tapi kenapa,,,kenapa org mesti kaitkan aku ngan citer2 romantik,yg pnuh sgn skandal.suami dirampas kwn baik.cinta terhalang.ohhh,,unbelievable.kalau 1 ari ak jd menteri komunikasi,ak nak mansuhkan citer2 ni. Sbab drama2 ni la ramai org terpengaruh.sume nk jd kwn mkn kwn.tak pecaye?tgok sponge bob, ade ke episode dia ngan Patrick berebut sandy?no such thing,ever and ever huhu..

3.aku bukanla vampire

Mngikut borang soal selidik yg dah diedarkan,rata2 mengatakan yg aku ni geek,kaki study,tak hirau dunia luar.

aci?aku takutla nak ckp ngan dia,dia tu asyik study je”

Dan ini jwapan ikhlas dri cik huda a.k.a kwn gossip terbaikkk

“bohonggg ja,,aci tu bukan stdy pun,,dia on9 je memanjang hg tau.bila dia stdy pun ak tatau”

Begitulah cerite nyer,seriang2 aku ni disamakan dgn semurung2 org yang tak da kehidupan.nak becinta pun dgn Pontianak.what the….

4.aku tak de boypren

Yg ni ak taktau kwn2 aku nk bace dri magazine mne.ade ke ptut ak yg begitu lah lbih mencintai laptop dri lelaki. Sayang wedges lebih dari  segalanya. Snggup tnggu youtube loading berjam2 semata2 nk tgok matluthfi tapi biar nset kat tilam kalau org lmbt sgt reply msg(pos laju pun lg efisyen).so,how could I’ve a boypren??

NONSENSE.

4 comments:

hudhud cool said...

hahahahahaha...mmg aci xde boypren...n aci mmg la xskema lgsg....

moral of da story:

b4 make speculation kat sumbody, plis dear know sumbody first...haha

teqa said...

hahaha,,ataupun,sbelum nk bekenalan dgn aci,jumpa PA dia dlu(ning huda)..

hudhud cool said...

yeah~~ sila jmpa ning huda yg cntik anggun ye dulu...haha

teqa said...

hahahaha,,sgt lah perasannn,,,pliss la

Post a Comment

 
;