Saturday, June 18, 2011

bila abah berpesan

Once upon a time, ayahku penah bepesan(macam nak berhikayat malim dewan la pulak), moto jdi saksi, otw nk g merempit ngan ayah nk g klas tusyen mse zmn muda2 dlu..

“kalau nak cari pasangan,cari yg tak merokok”

Actually ayat ayah aku tak seskema itu,tapi aku skemakan utk tujuan penegasan dan tunjukkan kematangan LOL

So,pesanan khidmat masyarkt dri stesen radio tak berbayar tu masih ak paku keras2 kt kpala,tapi,,aku mula tepikir risiko aku akan pakai baju berlabuci dgn mak guard yg mengipas ak selama satu hari tnpa bayaran a.k.a get married lambat sikit atau mungkin lmbt bnyak dari org lain.why?

Sbab pusing kanan pusing kiri tua muda tnggi rendah itam putih kuning langsat idung mancung kpala botak gemuk kurus kering,..

almost all,bukan semua, telah terang-terangan akan mnggunakan duit utk mmbeli beras dan ayam klau kami kawin nnt utk dunhill dan kwn stu opis merangkap geng main galah panjang, malboro.

So,nak kata ape lg.berdoa  aje.hrap2 yg nak sarung cincin nnt xda rokok dlm poket seluar dia.kalau tak,mmg merasa la aku jdi heroin slot samarinda bila cinta terhalang.btw,xpayah nak terhalang sgt,kalau dah bau rokok awl2 ak reject.

duta papan tanda "AWAS".duta tak duta,sory ak tak minat


9 comments:

kakiterbang said...

selamat hari abah.. ahakz..

teqa said...

selamat hari abah jugak=p

hudhud cool said...

haha...sayg ayah saya...
oyeah~~
hope ang dpt jodoh yg x isap rokok...haha

wapeesnoot said...

ak x isap rokok... wink2 hahaha

teqa said...

huda:amin2,,,klu isap rokok nnt ayah ak tak nak restu huhuhu

teqa said...

wapee:ko nk ngurat ak ke ni??(muka pelik nak mati hahahha)

hudhud cool said...

aq yg nak ngurt dy dlu...jgn kaco line aq beb...apa pun xbleh!!!

teqa said...

haha huda,,,sory,ak plih lelaki je,,so wapi sila teruskan usaha anda huhahuhuhahua..

hudhud cool said...

cis!!!haha...

Post a Comment

 
;