Thursday, June 16, 2011

nora elena VS ayam rentung

Gara-gara khusyuk tgok last episode of nora Elena, ayam yg selama ni aku tatang bagai minyak yg penuh dlm fridge tu, akhirnya rentung di tangan sendiri.



tapi,,,,,bukan salah ak pun,aku da pasang api tu sikit punya gentle lemah lembut dan memenuhi ciri2 gadis melayu dah, then ape nak buat, nasi dah jadi bubur, ayam dah jadi hangit.

moral of the story:api yg kecil jgn disangka tak dpt hangitkan ayam

2 comments:

hudhud cool said...

ceit....ni mcm xmmnuhi ciri2 istri mithali jew...hahak!!

teqa said...

haha,,alah,setiap mnusia ade melakukan ksilapan,dan kesilapan tu seeloknya kan ditebus dgn mndapat peluang kedua acece

Post a Comment

 
;