Sunday, March 6, 2011

open day~happening~

Satu bebanan dah lepas.open day fst 2011.dlam penat ade seronok.seronok tgok gelagat org,kawan2,dan aku sendiri.tak terkecuali scene membelasah body guard aku,sapik syaifudin.padan la muka,yg g kacau ak nak bejiwang apehal..sory abanggggg...

Tak terkecuali,saat2 dikelilingi budak2 tadika dan cupcake.muka yg comot.kalut kesana sini.tp yg pasti,hati puas sbab finally kami dah did a good job,yeahh!

Sblum terlupa,nk sampaikan sekalung budi,pada insan2 tertentu yg mmg bnyak berbudi,dgn tnggalkan kami rakan2 sekelas korang  berpeluh sakan uruskan booth,whereas,anda bergembira dgn kluarga atau bermaharajela di kolej kediaman.well done.moga skap JUAL IKAN  korang ni akan dirahmati.lagi2 yg tak tunjuk muka sbab nk study bio & kimia untuk test bsok.hrap2 ilmu yg msuk kat kpala korang tu berkat.

Our course dpt adiah untuk pameran terbaik.satu tepukan untuk akmal & aini,yg siapkan belon2 diawal pagi semasa aku sgt lah xlarat nak berpijak di bumi fst ni,smpai double tape dpan mta pun tak nmpak.

3 hari yg berlalu,bukan pnat yg patut dikenangkan.juga rakan2 yg tak muncul2 smpai wktu penutup.
Ukhuwah yg terbina,senyum & gelak tawa,akan terpahat dijiwa~~

4 comments:

Anonymous said...

sakit tau x.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teqa said...

hahaha.....sorrrryyyyyyyyyyyyyyyyy:P

Anonymous said...

kuciwa gler~~~~

HumRaira said...

:)

Post a Comment

 
;