Friday, March 11, 2011

aku , lavena dan suk yik

Selepas 2 jam berjuang di kelas dr.nik norma,akhirnya saat2 nak kibarkan bendera kemerdekaan pun tiba.smpai kat bilik,dgr my rumate membebel kejap coz pnggan dya missing in action.nk ckp kat dya,”dah jdi piring terbang la tu”,tp Cuma tersekat kat celah anak tekak,sangkut kat gigi geraham.mau aku kena jurus silat ngan budak tu nnt.

Seperti biasa,ptg yg dah tak berapa indah sbab dah diSPOILKAN oleh klas kimia@kelas rela dalam paksa,pemeriksaan rutin/berkala FB dijalankan.membelek gmbr2 lama.OMG,buruk btul muka aku bergambar,I hate taking pictures.eventhough somehow,I look like an artist.plis,bg la cadburry sedozen pun.rather mnyorok bawah katil dari tngkap gmbar.

Smpai pada gmbr di matriks,opppsss..damn miss them sooooo much.especially..



 See?baju pun nak dekat sme kaler kan?kamilah SONGSANG huhu…dimana ade lavena,disitu ade atikah.
Taste sme,level mlas pun sme,until calon suami pun sme,,,ooooh plisss lavena,return him back to me:P


2 comments:

miESy iKa... said...

ouh ouh...nice freindship,malaysian should practice...haha
kompem NAJIB bangge ader rakyat cam korg,ala2 satu malaysia ghitu..hik3
again,part yg "muke cam artist" tuh,i think should be remove,then ur entry will be interesting la..HAHAHAHAHA

teqa said...

haha...unsur2 jeles masih jelas kat wjah ko...bngga la wei,ade kwn artis...

Post a Comment

 
;