Wednesday, March 2, 2011

don't deny it

Pernah alami situasi ni?

Ppl said,u’r falling in love.

Tp,u sendiri tak tahu,”since when?”

Ada beberapa kemungkinan.

Pertama,orang  yang mngeluarkan fakta tu mungkin tersalah anggap.
Dua,u sendiri tak sedar dengan perasaan u.
Tiga,u tau tapi buat2 tak tau.

Dalam satu situasi,mse tngah window shoping kat mid,ataupun excited ngan promotion kat tesco nilai yang baru bukak tuh,tibe2 ternampak sorang awek manis,muka pnuh dngan nur iman(macam saya),,tapi…jalan tempang,,,

Then,ppl will start making their own assumptions.well,macam tak paham,Malaysia,pnuh dngan budaya,penuh dengan gossip,tnpa gossip siapalah kita kan.

“kesian,ccat dari lahir ke”

“eksiden la tu,kesian muda2 dah jalan senget”

“2 kes ikut boypren merempit la tu,,jatuh moto,xpasal2 tempang sebelah”

“ground floor tesco licin.tadi aku nmpk makcik cleaner ngah  pulun mengemop.ade ank org tekencing dlm seluar”

“seluar dya koyak.cover la tu”

1,2,3,4,5…ckup dngan rmalan2 kaji cuaca oleh insan2 terpilih diatas.

So,yg mne btul?

Tnya pada tuan punya badan.

“adik,kaki kenapa?”

Amek ko,kasut ak dah tecabut setengah dah tapak dya,mau ak tak jalan menyeret.yg pandang2 ni nape?xpenah tgok orang cun sikit dari dya.mula nak jeles.mentaliti2.

p/s:my own situation,little bit complicated dari ni.xbole la crite.cm wt sidang media pulak kalau cananng kat sini.btw,ppl can change with time.feeling also.so,don’t ever deny it.peace!~~


6 comments:

miESy iKa... said...

i'll not deny the entry,its really happen nowdays...but i deny ur statement"ternampak sorang awek manis,muka pnuh dngan nur iman(macam saya)"..hahahahahahaha
nway,i like diz entry..keep on writting,will follow u till......jeng3x (^,~)

teqa said...

hahaha..ko jeles en?muka ak mmg beseri2 pun,lg2 sjak duk sini,terserlah ayunyer..haha,,,till when hunn?

Anonymous said...

dONT DENy!!!!!!!!!!!!!hahahahahaha

teqa said...

glerrr excited...xdeny la!!!!!!!!!
tapi eeee,geram3x....

Anonymous said...

geram tp suke...hahaha

teqa said...

geram tp suke...hahaha
suke tp geram...hahaha

Post a Comment

 
;