Tuesday, March 15, 2011

mustahil bah..

Once deleted,no UNDO session. please,stay calm in the recycle bin.



 i won’t pick u back,,,

I won’t pick u back, sbab muka ko byk jerawat,jalan tar blum siap turap pun lagi licin.

I won’t pick u back, sbab ko tu haji bakhil tangkai jering,slap2 aribulan aku makan tombol pintu kalau hidup ngan ko.

I won’t pick u back,sbab ko tu gatal.padanla selalu kna kacau ngan minah kaki bebulu halkum sejempul,,pdan muka hang..

I won’t pick u back,sbab ko tu DRAMA KING.konon hati suci mcm bru kena sental ngan chlorox,padahal perangai,sumpah FAILED

I won’t pick u back,sbab u dun noe how to respect ppl,social skills hancussss,,,mmg patut kwn ngan beruk mak yeh je

I won’t pick u back,sbab ko sgt perasan.ape ko igt ko market sgt. Kalau ko takda,gunung kinabalu dah tak sejuk lg ke?

jadi,cukup2la perasan. Aku xkan biarkan pisang berbuah nangka, tnggulah sampai ikan emas bertanduk rusa, kita=impossible.

Hati kecil ni sgt berharap si katak tua yg miang tu akan baca entry ni, dan akan get loss ke tempat asal wjudnya. Aku dah ade kura2..opsss:P

2 comments:

Anonymous said...

kure2???
ape da jd???
kure2 pon da x jadikkkkk!!!!!!!!!!!

teqa said...

haha..kita hnya merancang, tuhan yg mnentuakn..ecece..

Post a Comment

 
;