Sunday, January 30, 2011

surprise!!


haha,kwn2..ni adalah post yg dah diedit,,sbab pas je sye post entry ni,rmai yg rsau tkut sye da obses sesat mereng,aishhh...awl2 lg da curious da ngan bnda ni..so sye pun kaji,dan nila hasilnyer,,jd pasni,xbole tipu sye lg okay!!









p/s:sye da try yg terbaek..pnt mngedit pic2 ni td..tp tbe2 takleh pulak tyme nak post..human is complicated,bnda alah ni super duper complicated..

9 comments:

hudhud cool said...

maknanya...si penulis soklan 2 la yg mnipu kita dgn bg soklan n 'answer' skali kat petition 2???
ye ke???haha...mmg sengal..but stil blur psl dy blh mnipu cmner...hehe..

teqa said...

ahaha~~absolutely right..bdasarkan kajian yg tlah sye jalankan(ehem2)...haha..ko sgt suci..mcm ak kan:P

andreo akMaL said...

so,huda..da tau ke sapa peter tuh??absolutly bkn aku la kn..hahaha

teqa said...

haha...mmg la..nme peter tu tak clas la..xmcm andreo..clas gitu kan..

hudhud cool said...

aah...andreo kemas lg...
tp seyes aq blur cmna la dy leh nipu..
adoii...ponin dah haku...wat penat je cuak2 aritu...
igt da antu kat lam blik aq...

ainieza_1110 said...

sorry guys...
saje gurau2an... :)

hudhud cool said...

xde pape la...ptut la bla ang tny ja dy jwb..asal ktowg tnya ja dy mlas nak jwb...haha...smat glew..

ainieza_1110 said...

haha...
kalau ang tnye soklan kt akmal, akmal la peter.. tp malam tu ko tnyer aku kan, so aku la peternya... hehe..
papepon, sorry au.... tergelak gila2 kt kowang ritu.
akmal pun gelak sama .. hihi

teqa said...

huda:andreo kmas lg?ko igt ni gntung bju kat rak,susun buku kt library ke nk kemas2..aiyyooo bhsa punah btol..

ainie:haha,xpe..ak sntiasa maafkan ko..len kli wt la lg..okay,slamat ari rye maaf zahir batin guys..

Post a Comment

 
;