Friday, April 29, 2011

fuhh..behabuk..

Wuhuuuu….mari menyapu habuk dan sawang di belog..giler ahh..beminggu x update..almaklumlah, org dewasa kan byk komitmen ah ah ah..exam babe..concentrate2..yola concentrate,, I jam bukak nota, 5 jam online, bertrilion2 jam tido, taik mata klau hanta kat pusat recycle dah bole beli mini copper satu..2 blom kes baca nota slides kat laptop lg, xsempat abis setengah slide pun lg, eh2 ada noti kat fb..dah, minimize jela nota organic chem tu,ada lagi 4 hari sblum paper, lama tu lama, 4 hari=96 jam=5760 minit..kan lama tu,,positive thinking tu amat penting dalam kehidupan ye anak2 sekalianJ))

Ape motif sbnarnya post kali ni? Nak membebel pegi kat kaunter pengurusan sne, sekali bole bangkitkan isu air yg asyik hide n seek je, ari2 mandi kerbau, elok kerbau pun mandi lagi lama dari aku.

Okayyy, I got it!~~

Ape kata, aku tulis pasal…..

MARRIAGE

Hahh,baru nak tebuka bijik mata, asal cakap pasal kawin je mula la hormone adrenaline tu tekinja2, btw, berapa umur yg sesuai utk kawin? 25, 26, 30? Ke 20??eh tak boleh, kalau 20 masih terencat macam aku ni, alamat mmg xsampai sebulan dah dpt titile bini tua.

Jadi, topic kita pada hari ni, berapa umur yg sesuai untuk  memakai baju berwarna putih dihiasi lace dan ,tertunduk malu, lalu bersalam dgn si jejaka yg selalunya ari raya je bru pkai baju melayu, tp ari tu in advace , siap ada tanjak tecacak kat kepala, kalau cicak jatuh konpem mati serta merta tnpa sempat bg wasiat…

Jwapan aku, ah ah ah..tnggu la..

6 comments:

syempet said...

bohong ahhhh post neh,,,,
padahal tido pon x cukup sbb study...
taik mata pun da mrajuk x sempat nk kua,

teqa said...

aahh..tiada yg bnar melainkan yg bnar2 belaka..exam is exam, tido is tido..xda yg perlu dianaktirikan..

syempet said...

pergh...padahal korek idum pon sambil study..haha

teqa said...

haha..ckp psal diri sndiri la tuh..

hudhud cool said...

haha...aq taw...most gurl nak kawen tym 24,25...but ada yg kta kawen awl bes lg....
apa yg bes aq pon tatw...tp yg pasti aq xtw bla nak kwen...
xda prasaan pon bla pk bab ni...hehe..(ye ke huda??)

teqa said...

haha..ko mmg la..sbab ko sespesis ngan ak doe..pe da..

Post a Comment

 
;