Wednesday, February 9, 2011

soalan mu,jawapanku..

AKU PUNYA UNIVERSITI
SUBJEK: CACA MARBA
MASA:SMPAI KUCING BOLEH MSUK AF /KAMBING JADI HYDROPHILIC
Markah penuh:104/100
Arahan: Sila jawab soalan ditepi.markah diperuntukan adalah 1/8 bg setiap soalan.
                                                              
Sehari berape kali update blog?
Ko ni dah jd blog addicted ye?
Asal rajin sgt update blog nih?
  Answer sheep:

1.sye mengupdate blog tanpa mnunggu ujan trun,ataupun ade warning dri JPJ..

Bila tiba saat dan ketiaknyer@ketikanyer,tngan mula ruam2 ,sendi mula sengal2,dan dlam mngkuk mihun sup dah nmpk mcm laptop,walaupun disusun 10 jejaka idaman malaya,yg sye akn nmpk adalah Cuma botol air hundred plus dlam fridge café PKP.lalu,sye akan berlari mnggunakan kuasa kuda belang yg ditinggalkan buah ati,menerkam laptop seperti  harimau yg kelam kabut sbab dah lmbt nk masuk lecture,dan…..bismillah,akan terupdate la blog yg sekian lama terperam kt bwh dapur gas..kalau ditakdirkan 10 kli wjud simptom  gian2 ni,mke 12 kli la blog akn terupdate…


2.sye bukan penagih.nk ckp addicted,byk lg bnda yg sye addict tp xdela smpai thap nk trjun kerusi.rjin mengupdate blog bukanla virus yg berbahaya berbanding saat2 sye mnggeletar&bergolek2 sbab kempunan 2 ari xmkn butterscotch.ataupun,ble sye yg kdang2 lbih suka mlut ni ditukar ke silent mode,akn tibe2 pot pet pot pet mcm msin potostat.

3.kenapa sye suka update blog?banyakkkkkkkkkkkk sbab musabab nyer.logik atau tak,2 ble tua nnt bru kita pikirkan..

a)sbab  sye bukan krani USIM

b)sbab bilik yg U bg ni sempit,byk wayar beselirat,jdi,klu update blog,sye akn duduk static.risiko tercekik aym kfc sbab kpala dah terjerut ngan wayar seterika yg nmpk mcm straw air kotak pun dpt diminimakan.

c)kalau tak update blog,sye akn mkn,mkn,dan mkn.sebulan selepas tu,sye akn gemuk,gemuk dan gemuk gedempol seperti bola basketball,berat mcm bola ragbi,tp dah tak slim mcm raket tenis.

Kertas soalan tamat.selamat menjawab.



  


3 comments:

Anonymous said...

ok,gud then

teqa said...

okay,siapakah anda?:)

Anonymous said...

sape2 jela

Post a Comment

 
;